Windgoo – F21 Pro

Model: Windgoo - F21 Pro
 1.199,99
Direct te bestellen
Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst
Toevoegen aan wenslijst

Sportieve vering

Stap op de Windgoo F22 Pro en ervaar het ultieme rijcomfort. Deze fatbike, een van de beste fatbikes op de markt, is volledig uitgerust met verstelbare voor- en achtervering. Of je nu door de stad cruiset of ruige paden trotseert, de F22 Pro zorgt altijd voor een soepele rit. Deze goedkope fatbike biedt hoogwaardige prestaties zonder in te leveren op comfort. Kies voor de Windgoo F22 Pro en geniet van een legale fiets die je overal naartoe brengt.

 

Mega-actieradius tot 80KM!

Of je nu een snelle stadsrit maakt of dagelijks naar het werk fietst, de Windgoo F22 Pro fatbike is jouw ideale voertuig. Met een indrukwekkend bereik van maar liefst 80 km, dankzij de uitneembare accu, ben je altijd voorzien van een betrouwbare reisgenoot. Deze fatbike, een van de beste en goedkope fatbikes, stelt je niet teleur als het aankomt op bereik en prestaties. Kies voor de Windgoo F22 Pro, de perfecte legale fiets voor al je avonturen, elke dag weer!

 

Gemak en veiligheid

  • Windgoo is trots op de productie van onze eigen fietsen, waarbij we bij elke stap nadenken over hoe we het leven van de gebruiker zo makkelijk mogelijk kunnen maken. Dit is vooral van toepassing op de Windgoo F22 Fatbike, die boordevol handige features zit zonder extra kosten! Deze beste fatbike heeft een uitneembare accu, is opvouwbaar, en heeft een verstelbaar stuur en zadel. Daarnaast is de fiets uitgerust met 7 versnellingen en 3 verschillende snelheidsstanden. Wij zorgen er altijd voor dat onze fietsen 100% straatlegaal zijn, zonder kleine lettertjes. Kies voor Windgoo, de producent van de beste en goedkope fatbikes, en ervaar het ultieme gemak.

 

  • Windgoo is de trotse producent van de beste fatbikes, waaronder de geavanceerde Windgoo F22 Pro. Ons doel is om het leven van de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. De F22 Pro zit boordevol handige functies, zonder meerprijs! De uitneembare accu, opvouwbare constructie, verstelbaar stuur en zadel, en 7 versnellingen met 3 snelheidsstanden maken deze fatbike de perfecte keuze. Bovendien garanderen wij dat onze fietsen 100% straatlegaal zijn, zonder verborgen voorwaarden. Kies voor de Windgoo F22 Pro, de ultieme legale fiets die je rijervaring naar een hoger niveau tilt.

Beschrijving

Op voorraad
12 maanden garantie

1 JAAR PRODUCT GARANTIE
ALTIJD 14 DAGEN TESTEN
ONDERHOUD & SERVICE OP LOCATIE
GEMONTEERDE AFLEVERING SERVICE
EIGEN HAAL & BRENG SERVICE